Söndag

Helgen är typ slut nu, och en ny vecka väntar!
När man festar hela helgen så går den så fort. känns det som ialf ? Fredagen blev kanonbra med älsk och vännerna. Lördagen blev sisådär. Det va roligt & trevligt hemma hos stina. Musik,Prat,Spel,Skratt & smörgåstårta. Men krogen var väl inte lika rolig då. Hugo är väl inget att hurra för. Plus att det var rock också! Mja. Skulle ha tagit taxi hem, men eftersom att det gick en sista spårvagn så var jag smart & tog den hem med emelie. Vi skilldes åt i vidablick, där ifrån gick jag hem. Inte långt, men eftersom att jag va lite smått nykter där mot slutet så kan jag erkänna att det är lite läskigt att gå själv på natten. ;P Men jag pratade ialf med älsk halva vägen i telefon.

Idag har vi legat och myst i sängen till 12 ungefär. Där efter gick vi upp och gjorde oss ett par mackor och kaffe. Kollade på what abaot bryan. Tydligen något nytt, och spännande (; hehe. Efter det städade jag och fixa lite eftersom att vi ska ha falcon hemma hos oss i natt. Dom andra hundarna får vara själva under natten. Men eftersom att dom är så stora så är inte det något problem. Sitter ialf hos M & M nu, ska gå ut med hundarna en sista gång runt 10. Sen drar vi hem med falcon :)

Jag vet att jag inte skulle vara så inställd på't men det är jag (a) Kan inte sluta tänka på flytten. Skulle bli överlycklig om det blir så, och inte bara det. Allt skulle bli mycket bättre! Jag vill börja kolla runt lite nu faktiskt.

Men vad som än händer så älskar jag dig.
Alltid!

Katy perry

Hot N' Cold
Sjukt bra låt :D

Nu blir det till att göra ordning sig. ska snart vandra till stina's 21 års fest ;D
Congrat!<3


Älsk & Jag på deli igår.
Med vännerna! Fler bilder kanske kommer senare.

Humm

It's gonna hurt bad before it get's better!

Fundera på det...

Alla lever livet man är född att leva, men vill man leva det? Om man föds och sen tänker, det här är fel. Vad ska man då göra? ska man sluta leva då? Ta sitt liv och fara till nästa liv, men man vill ju inte leva. Det är då man inser. Om man är född, kan man aldrig dö. Även om ordspråket säger. Du lever bara en gång.

Well, idag vaknade jag vid 12 fasst jag egentligen skulle gå upp kl 9-10 . Men jag väljer heldre att ligga kvar och sova, ja men när man kan så tar man väl chansen, varför inte? Ialf.. Mammsen kom och hämtade upp mig, jag övningkörde ner till affärerna vi åkte till. rätt kul att köra när det är halt ;) Blev ialf 1 julklapp till bror och 4 snygga koppar & en snygg korg till mig & B. Blev nöjd med korgen, Nu får man mer platts med hårspray,smink och annat..

Senare skulle älsk och jag gå till affären, men när vi kom ut och kännde kylan & såg bilen så fick det bli en liten åktur till affären ist huhu. Köpte fullkornsvälling som ska vara bra att dricka morgon och kväll. lent för magen! Så köpte jag även frukter & soppa. Och jaaa, jag kunde inte hålla mig. Jag köpte choklad Cappuccino och ett paket glass också. Jag var ju bara tvungen..

Imorgon efter jobb så ska jag träffa J på stan. Blir att luncha lite, och så ska jag försöka hitta julklappar till allihoppa? Fan vad svårt det är. Och även en present till stina, och kanske något mer jag ska ha på mig till helgen. Har ialf hittat en lila klänning och ett lila nagelack än så länge.

På fredag blir det massa mys med M. vi ska va här hemma, käka varmsmörgåstårta ta ett glas vitt/rött och kolla på idol! Mys..

Kolla klart på TV och invänta B.
PUSS

Kyla..

Visst att det är fint och mysigt med snö. Men det är kylan jag inte pallar med. Fan jag vill ha sommar igen! Men då klagar man väl på värmen ist...

Såg förut på en spårvagnskur's skylt. En utomlands resa till turkiet,tunisien eller indien för 3.349 kr. JAG VILL ÅKA NU! Men det är väl bara att börja spara pengar då. Ja menar, hur underbart skulle det inte va att åka med älsk till tunisien? Möööööööööööööööh

Om drygt 1 halvtimma så kommer mor och hämtar upp mig och syster då det bär av till maxi.
Köpa på sig lite! OM det finns pengar till det jag vill ha villsäga.....

Igårkväll handlade jag och älsk, så det finns lite smått och gott i kylen som man kan välja på till kvällens film!
Bara massa mys med älsk! ♥

Snö snö snö

Jag viiiill inte ha snö, det är så kallt och trist! Jag vet inte, men jag tycker att det är lite för tidigt för snön att komma. Tycker ni inte? Fasst iof så är det bara 1 månad kvar till jul. 1 månad, det är ju sjukt! Julklappar måste köpas. Vilket kan vara rätt roligt, slå in dom och pyssla.. Men jag är usel på att komma på julklappar/presenter. Hum..

Påtal om presenter så måste jag köpa en till stiina som fyller hela 21 år. som jag kanske skrev i förra inlägget! Jag har bestämmt mig, jag ska gå. varför inte? Alla mina kompisar ska ut på samma gång, jag har ju en chans att få träffa alla och ha roligt! Vilket inte blir så ofta längre. så på lördag blir det party ialf (:

Är det vädret och kylan som får än deppig & på dåligt humör ? Dom senaste dagarna har alla varit så dystra och deppiga på jobbet, ingenting känns bra. eller bra, att alla ska gå omkring och vara på det humöret får än ju inte precis på bättre humör. Skönt att få prata lite med tess idag på fika rasten ialf. Behövdes !

Imorgon efter jobb så ska jag direkt hem, möta upp syster och mor. då det bär av till Maxi, kolla nya affären cubus och annat! Det blir trevligt. sen ska jag hem till M och tvätta. Finns ju inga tvätttider här nere. och säcken är proppfull !

Nu vill jag bara ha mina efterlängtade pengar, som har strulat på försäkringskassan. Och även dom andra pengarna, då ska det julhandlas.....

Vänta på att B kommer ut från duschen, då det ska handlas mat.
Fisk potatis & kallsås . Gött !

Söndag

Helgen har varit jätte lugn och skön! Men saknar festandet lite faktiskt, men tycker inte att det är lika roligt längre? Man kanske skulle vänta tills nyår? nae, jag har redan bestämmt eller jag ska fundera lite på't ialf. att gå på stinas 20 års fest.. sen krogen! skulle faktiskt inte vara helt fel.

Men hela helgen har somsagt varit lugn med älskling. Har kollat på, ja vet inte hur många filmer!. och ätit massor med gott.
Underbart att bara få vara med älsk.

Ny vecka imorgon. Hoppas på nyheter?


Ska jag försöka få tillbaka denna hårfärg?


Im back

Idag efter jobb har jag umgåtts med Jossan hennes kille martin och så lilla celvin. Fick även se deras nya lägenhet, finfint! Myste lite med lillen och hjälpte dom att tvätta, huhu.. sen satt vi väl mest bara och prata tills jag bestämmde mig för att åka hem till älskling! Har saknat honom nåt enormt den här dagen!! Så jag tappa upp ett bad direkt när jag kom hem. och gissa om han hoppa i med mig (: Mys mys mys ...

Nu ska vi göra iordning några mackor och te , sen bara slappa framför tv:n rästen av kvällen.

Imorgon blir det nog fest med joss, pratade lite smått om det ialf sen får vi se hur det blir :)

PUSS

Congratulations

Ni vinner! det va väl det ni ville?
Det gick från en liten sak till en stor sak! och jag orkar inte tjafsa mer, för det leder ingen jävla stans! Så sluta ge mig massa patetiska kommentarer nu. Det är bra nu! Eller vill ni fortsätta med högstadienivån ?

Du är inte perfekt erica, du har gjort precis lika mycket som mig!
Det va fel att blanda in alla andra, min syster & dina vänner? Hörm.. Men tydligen så verkar du inte kunna stå för vissa saker och skriva själv till mig? om det nu är du också som har kommenterat så har du gjort det anonym som är lika patetiskt det! och ringer till björn, när det egentligen är mig du ska ringa? vad hjälper det att ringa honom, inte ett skit !.

Jag kommer aldrig tycka om dig, och tvärt om. det vill jag inte göra för den delen heller.. och det vet vi, både du och jag! vad finns det egentligen mer att säga? ge upp nu! saker som har hänt har hänt. det går inte att ändra på. ALLT det här startade på grund av dig, du vräker ur dig saker till björn i tel. som jag blir sur över! (max) så det finns inget annat att skylla på. så lägg ner, och dina vänner också. "om det nu är så"   PUNGT SLUT !

Mitt inlägg gick till enbart dig nu erica, så give up...

Heeeellu

En bra dag med syster. Efter jobb så åkte jag hem hit till henne. Började direkt med att klippa mig, blev super!. sen satte vi igång med städningen, och ja nu sitter vi här. ska snart ta en macka & te. sen andra evenyn på det hela. åh, sen har jag & björn också fått ljusstakar och annat stuff. thanks sis ♥

Träffa älsk om en stund, mys i högsta grad!


Nu ska vi se klart 2½ men !.




What doesn't kill you

Idag är det måndag, och som vanligt jobb.
Fick reda på allt och ingenting kan man väl säga!

Syster kommer eventuellt få provjobba också, skönt och roligt att ha sin syrra på jobbet varje dag! Det kan väl inte bli mera fel? Men vi ska ha ett litet snack allihoppa typ på fredag. Då jag och tess ska jobba kl. 6 på morgonen tillsammans :)

Annars idag har jag varit på stan med M, kollade efter ett par stövlar och jacka. och gissa? Jag hittade det ;D även hårfärg och ett nagelack. Så imorgon efter jobb blir det att åka hem till syster. hon ska klippa mig kort (; och färga mitt hår!

Önska mig lycka till !!

PUSS

Bajsmysteriet

Jag kan inte sluta tänka på händelsen på jobbet i fredags. Fick reda på en riktigt sjuk grej när tjejerna kom tillbaka från jobbet till wilson där vi var och jobbade. sjukt, och jag vill få reda på mer?

Hopp, då var helgen slut! det har varit en bra och lugn helg. Ja bortsätt från fredagen dårå. samtidigt som den va lärorik och rolig (: Har umgåts med syster en heldel också, vilket har varit roligt & som vi får göra oftare. Hur svårt ska det va? vi bor ju liksom typ 5 meter ifrån varann :P Mycket mys och hårinpakningar ska det bli!

Ja så har man även fått reda på att man inte får gå in och äta på MAX längre. En viss person har försökt fått med alla på att slänga ut mig om jag kommer in och beställer mat, är det inte sjukt, någon som håller med mig? haha människa gå vidare i livet någon gång! Du som har hittat en sån fin kille från katrineholm nu. hahaha

nee, men du behöver inte vara orolig för att jag ska komma in och äta på ditt jobb, man vet aldrig vad man skulle kunna få i maten då! Man har ju faktiskt hört lite. och det gör mig illamående!

Imorgon blir det stan med M, utnytja plånboken lite ;D
Fårse om det blir ett par stövlar & kanske en ny vinterjacka. och även käka lite!

Mys med älskling nu, sen sova. Upp tidigt imorgon igen, ny vecka nya tag..

Lördag

Och vad händer ikväll?
Jag har ingen aning om vad jag ens har ork till att göra..

Känner mig bakis idag konstigt nog ?! Men det är väl antagligen för att jag jobba tidigt till sent igår! Sen somnade jag väl inte förens 2 på natten. och vaknade 12 idag, Mja ..

Just nu är jag hos mor, har hjälpt till lite med salladen, syster och mor gör fruktsalladen och maikel gjorde maten. Lasagne :D Gott . och jag är hungrig!.

Saknar redan min pälskling :(
Vill inte vara utan dig i en secund ! ♥

JOBB,JOBB,JOBB,JOBB....

Allt jag kan säga är att jag är så jävla slut, trött,seg i huvudet,aaaas ont i fötter & ben!

Jag & Syster slutade ialf 2 timmar tidigare än vad vi skulle. Men så jävla mycket stress innan serveringen satte igång så vare jävligt skönt att slippa all jävla disk sen!! Syrran och jag drog hem till henne i 2 timmar ungefär innan hennes pöjk kom hem och även min från krogen.

Så snart blir det att sova, upp rätt skapligt imorgon! Middag hemma hos mor med syskon och släkt, Så några timmar vill jag ialf få sova så att man kan få bli lite utvilad.......

Njae, en promenad med pälsk och vänner nu, sen sleepa !

PUSS

I väntan -

På älsk och maten så tänkte jag ta ett par rader, även fasst det senast va imorse som jag skrev ett inlägg!

Snart blir det lite fix och trix med bloggen igen, meningen? Det vet jag egentligen inte. Det ska ju bara skrivas,kommenteras & kollas. But, why not?

Egentligen har jag inget speciellt att skriva, så det får bli lite sånt här igen.!

Vad gjorde du igår: Jobbade som en dåre! Efter det, bara umgiks med alle & björn.
Vem träffade du sist: Har träffat många människor idag. men senast, Ja dåvare älsk.
Vad är det sämsta nu: Att jag är så trött om dagarna.
Vad är bäst just nu: Att jag får extra pengar av allt mitt slit.
Vem kramade du senast: Pälski.
Vem ringde du senast: Oj, det minns jag inte. Folk ringer mig, själv har jag inte haft tid?
Vem ringde dig senast: Joss
Vem höll om dej senast: B
Vem sjöng du med senast: Mina arbetskamrater såklart ;D
Vad skulle du vilja göra nu: ÄTA !
Vad tänker du på: Dessa frågor som jag svarar på.
Vad undrar du just nu: Hur fredagen kommer se ut .....
Vad spenderar du dina pengar på: Mat,kläder,Hyra,cigg,snus typ.
Vad drack du senast: Läsk :|
Vad har du för planer till helgen: Jooooobb, lördag vet jag inte! sova kanske ?
Har du stadigt sällskap: Ja
vad/vilka betyder mest för dig: Min familj, min pojkvän, mina vänner & djur.

Save the best for last

Funderar på att klippa mig såhär typ, nåt i den stilen ialf. Om det går med tanke på att jag har så tjockt hår. Sen färga det blondt igen, inte såhär blondt alltså, men som jag hade förut. saknar det faktiskt ..

 

Fyfan, jag är redan helt slut om dagarna, lägger mig skit tidigt på kvällarna för att jag ska orka. och idag är det skola till kl. halv 12 , sen måste jag direkt till jobbet för att dom verkligen behöver mig.. Undra hur fredagen kommer att vara :| Helt slut kmr jag va ialf, från 6 till 1-2 på natten, UTAN att åka hem någon gång också ! vill bara få den här veckan överstökad! Men det är pengar somsagt, och jag behöver dom :)

 

Varför håller du på och blandar in mig i saker och ting? Vill du bråka. Vill du att jag ska bli förbannad på dig? Jag skiter i dig eller erat jävla xbox , det är själva principen. vill han ha det så ska han få det, men tanke på att det är hans också, det måste nog ligga en baktanke där ! Och minsta lilla han säger så tror du att jag ska slå dig? Fan ge upp, jag vill inte röra dig jag vill inte se dig, jag vill inte ha något med dig att göra mer! Och SNÄLLA låt mig stava hur fan jag vill ..

Idiot som aldrig kan ge upp !

 

 


Kul med hockey

Det va länge sen man var på hockey och det va väldigt roligt också.
Tyckte även älsk (: Men det som va synd va att hästen förlorade, ganska stort också /: Blev lite irriterad, men sånt man får ta !

När vi kom hem så vare dags för att laga mat, sen började sanningens ögonblick. Som vi precis har kollat klart..
Dags för sängen när som. Upp tidigt imorgon, tidigare än vanligt.

För det första vill jag bli färdig utbildad så att jag kan få jobbet snart, sen måste jag dit tidigt imorgon. Väldigt mkt att göra hela veckan ut . saker ska fixas till fredag.. plus ta hand om gästerna. Och på fredag blir det mkt, mer än vanligt. Jag börjar kl. 6 på morgonen och slutar inte förens 1-2 på natten. Hård dag, somsagt hela veckan. så det blir nästan bara jobb & sängen. Men det är pengar !

time to sleep !


Ja,Jag är utråkad just nu!

Vad heter du? : Emma.
Vart bor du?  : Eneby.
Trivs du där? : Absolut.
Brukar du läsa horoskop? : Alltid (;
Har du körkort? : Nej, men jag håller på att ta.
Äger du några converseskor? : Nej.
Favoritdjur? : katt/hund.
Vad spenderar du dina pengar på? : cigg,alkohol & kläder typ.
Antal kuddar i sängen? : 5.
Kan du baka bullar? : ja tror de.
Har du varit med i scouterna? : hahaha nä.
Bläck eller blyerts? : blyerts.
Mc donald's eller burger king? : mc donalds.
Är du allergiskt mot något?  : ingenting.
Äger du ett busskort? : ja.
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? : grön.
Vad åt du till frukost? : Macka med ost och majones ;P
Hur ser du ut idag? : uppsatt hår & mjukisar.
Vem ringde du senast? : mor tror jag.
Antal timmar sömn inatt? : 11.
Sov du ensam?  : självklart inte (:
Brukar du snusa? : Gör det just nu faktiskt :D

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Älsk.
Såg dig gråta: Min pojkvän.
Fick dig att gråta: De'ni.
Du delade en drink med: Dricker inte drinkar, men öl, älsk & lite vänner.
Du gick på bio med: Malin,Matilda,Gurra.
Du gick på stan med: Malin & Anna.
Skällde på dig: Ingen ?:P

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: ja.
Bråkat med ditt husdjur: Jag har väl blivit sur när dom inte lyder, men bråkat?
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag:  ja, typ.

 

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på: Nej.
Vill du gifta dig: ja det är klart, med min pojkvän ;D
Vill du ha barn: självklart.


EXTRA STUFF...
Tar du droger: verkligen inte.
Vem är din bästa vän: det finns väl speciella.
Vad är du mest rädd för: framtiden.
Vilka kläder sover du i: Jag brukar inte få sova i nåt ;P Men annars älsk's stora tröja :)
Vart vill du gifta dig: Har jag inte funderat på än, men något änkelt.
Vem hatar du verkligen: hatar inte, men stör mig på vissa.
Varit kär: ja, jag är det nu.
Kör du bil: yes.
Har du jobb: nej, men det är på G :D
Gillar du att ha folk omkring dig: Nja, älsk isf. annars föredrar ja mest att va lite för mig själv och pyssla. Om man inte har en trevlig tjejkväll eller om det är fest el så.
Är du ett hälsofreak: nej.


FAVORIT...
Rum i huset: rum? hum sängen får jag väl välja.
Typ av musik: blandat beroende på humör.
Månad: alla sommar månader.
Sten: what?


DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Nej.
Köpt någonting: ja.
Varit sjuk: nej.
Sjungit: ja alltid:D
Sagt " Jag älskar dig": ja.
Träffat nån ny person: Ja.
Saknat någon: mm.
Kissed someone: Klart.


SENASTE...
Film du såg: Ja, det minns jag inte.
Drink du köpte: Fortfarande så dricker jag inte drinkar.
Sak du stal: haha, det va många år sen, så de minns ja inte.
Mat du åt: stek,potatis,sås & grönsaker.
Gången du åt en 7-Eleven korv: haha va , de tror ja inte jag har gjort ens.
Första bästa kompis: Enita.
Första jobb: Partaj.
Första inhandlade skiva: Va väl kanske abba el nåt ?
Första förälskelse: Micke.
Första begravning: Farbror, sen morfar. hoppas att ja inte får uppleva det igen!
Senaste människa du slog: Skriver jag inte här.
Senaste stora bussresa: haha, hem? svärtinge typ.
Senaste dusch: Igårkväll.
Senaste irritation: Har varit mycke dom senaste dagarna.
Senaste glass: Förra veckan.
Senaste skjortan du haft på dig: Minns inte.

Lördag

Kom hem ifrån annelie nyss, Man har så roligt i hennes närhet. skrattar hela tiden och har roligt :D Tror att älsk gillade henne också? Han fick iallafall en bamsekram av henne när vi kom! huhu

Jag har egentligen inte så mycket att skriva idag, ska väl mest ta det lugnt nu. kanske se en film, får väl eventuellt besök lite senare med (:

Nästa månad blir det att åka till ikea igen, köpa bord och lite skit.
Tv bänk och sånt får vi av mor för att hon är så snäll (; så måste jag ta tag i att köpa solkort och vinterjacka. allt ska fixas nu som jag hela tiden har dragit ut på.. Mja!

Men nu kommer lite bilder ialf då, från bowlingen igår ;D



Fredag

Hej alla mina läsare !

Idag på jobbet har det varit en sån där stressig dag, men alltid (som vanligt) en rolig dag. Mitt jobb är mer underbart än andras! Efter jobb åkte jag hem, (jobbade över) och älsk va redan hemma. han stod och diskade (; duktig han är prins , huhu .. Medans han diskade så städade jag rästen av lägenheten, gick ner med skit till garaget och slängde kartonger,papper,tidningar m.m .. när allt var klart så va de dags för matlagning, älsk lagade maten. och det blev underbart goooott (: sen vare dags för duschen,sminket osv. allt folk rullade in.... Dags för vinet & ölen, sen bar det av till bowlinghallen . underbar kväll med älsk's och mina vänner ! (:

Och nu sitter man här, full i en kastrull. as konsentrerad för att kunna stava och skriva rätt. svårt, men ja lyckas väl?

Imorgon ska ja och älsk till mamma, annelie och några. dom ska dricka och käka middag.. hålla dom lite sällskap, alltid roligt att träffa moster annelie (: sen får vi se vad som händer , kanske träffa sis en stund el så.

söndag blir det hockey, gratis är alltid kul.. :D

Nej, underhålla älsk lite tills alle och några kmr tillbax (:

Bilder från ikväll kommer imorgon ;D

Tisdag

Nu är jag hemma igen, efter en rolig kväll med flickorna från kajsa's och 3 killar från katrineholm som har blivit våra små stammisar :D

Först blev det ett litet personal möte mellan oss brudar, ett roligt personal möte. kanske till och med lite oseriöst ;) Men så är det på vårat jobb! Roligare så... sen kom grabbarna. det blev planka och ett glas öl, mhm gott ! runt halv 9 så var de dags att bowla , blev ännu ett glas öl. å dom andra bara söp på ;D haha roligt .. kan erkänna att ja allt blev lite lulli, Fick räcka med två starka, vill ju inte skämma ut mig allt för mycket ;P plus att ja ska upp tidigt imorn, och att älsk skulle hämta mig runt halv 10 . Men när vi väl var klara och skulle hem, så blev det visst bara ja,caroline,jessica & ingela som skulle hem. alla andra beslöt sig för att stanna kvar och supa, undra hur dom kommer må imorgon (;

Ja, en minnesvärd kväll ialf :D

Nä, en cigg,prat & mys med pälsk nu då. sen kanske dags för sängen!
Hejhej

Måndag uppdate..

Idag är det måndag & en jävligt bra start på den nya veckan!

Första dom sa på jobbet imorse när ja kom va att dom har saknat mig så mycket, och att vi alla tjejer ska på bowling imorgon, planka & en öl på det. Nice! Inte nog med det, Dom sa att jag antagligen kommer att få jobb när jag är färdigutbildad. så pepp nu förfan ;D


Sen hade jag två arbetsuppgifter som ska va klara till imorgon på degeer, som jag hann klart med. Duktig jag är, fasst jag fick ju lite hjälp av älsk med ;) huhu .

Sen har vi varit hemma hos min efterlängtade mor och ätit mcdonalds ;P Trevligt, men inte så bra med fet mat kanske! Har blivit lite mycket sånt på sista tiden. Men nu blir det hemmalagad mat hädan efter . så det har storhandlats idag med ! (:

Målade mina naglar nyss, franskmanikyr. Fasst med svart nagelack ist :P haha

Snart kommer ett par vänner hit, sen när dom sticker igen så blir det mys med tända ljus,nya filmer som har laddats ner,choklad & saft ;D INGEN mer coca cola !


Inte så konstigt att man tror så eller? Ber om ursäkt för att jag missuppfatta. Men sluta själv att klandra ner på andra människor!  En sak till.. om du nu skiter totalt i mitt liv, varför sitter du då konstant och läser min blogg då för? Jag kan erkänna att ja själv kan va lite nyfiken på vem du har träffat osv. Men ja ska sluta med det, ja ska låta dig va så låter du mig vara! pungt slut.

looooveeee

Måndag

Trodde att det skulle va jobbigt att gå upp på morgonen nu när man har varit ledig i en vecka, men det va det faktiskt inte. Fasst å andra sidan så kanske det också va för att ja va tvungen att gå ut med alla hundarna på en kiss. Falcon har blivit så stor, och duktig. han har blivit mer rumsren nu också.. Men när älsk startade bilen, så fick han sig ett spratt och skulle springa upp till honom, blev lite rädd för ja trodde han skulle åka, med han skulle bara starta bilen och skrapa rutorna. Men annars har han blivit duktig tycker jag :) Nästan lika lekfull är han fortfarande ialf, och alltid lika glad när B kommer på besök ;D som ja då . huhu

Snart ska jag få skjuts av maikel till degeer, börjar halv 9. rätt skönt ändå! sen ska jag vidare till jobbet vid halv 10-10 .
Sen hem till älsk efter jobb och storstäda. sen mys på högsta nivå !! ♥

Det roliga är att hon tror att jag blir orolig, ? Men det blir jag inte, inte ett dugg faktiskt. för vi har det så bra, bättre än er antagligen? Så sluta lägg dig i nu, du som tydligen har det så bra själv..

Nä, borsta tänderna sen åka då kanske.

You make me happy ! <3


Uppdatering

Är så trött på alla falska "vänner" några få riktiga vänner har man, som alltid ställer upp, alltid lyssnar och framför allt aldrig sviker ! Jag är glad för att jag har dom, och det är dom ja vill ska vara dom riktiga vännerna. Alla andra kan ju få hållas, ja bryr mig inte. jag har intsett att det är så dom är och så dom vill vara fnask rent ut sagt . Tycker faktiskt lite synd om er, att ni aldrig kan växa upp & insee verkligheten ! Glad för att jag slipper den där skiten, jag har det så himla bra som det är nu, det är det här jag har väntat på och förtjänar . kärlek ♥


haha, kallar folk för snorungar, när hon själv beter sig som en, bara att hon är några år äldre .
Det bevisar liksom ingenting.. haha, ingen förändring här inte !

Nää, fortsätta kolla på filmen som går på kanal 4 nu, och fortsätta med all mys med pälsk.
love love love

Söndag

Freda's var skoj, förutom en liten grej . eller en rätt stor grej ?
Det blev liksom en stor grej för alla som håller på att lösas nu, men som tur är så har jag det bra.. väldigt bra med min B & inga bekymmer. Jag är så glad för det ! (: så lycka till för er alla andra då ....

I lördags mådde jag verkligen som jag förjänade ! Sjukt bakis, men det släpte framåt kvällen. och det blev bara en massa mys med älsk ! ♥

Han är ute just nu och byter däck, han ville inte ha någon hjälp bara lite sällskap sen kanske. så nu sitter jag här inne i värmen. sen vid 3 ska micke åka på hockey, och efter den direkt till jobbet . så från 3 till imorgon bitti så ska ja och pälsk vara hundvakt .

Imorgon är det degeer och jobb igen, :/ Men degeer pågår bara i 2 veckor till.. sen är allt som vanligt igen !

Kääärlek .




RSS 2.0