Maria Haukaas Storeng - Hold On Be Strong

Skapligt bra låt!

Nu känner jag mig rätt mkt bättre faktiskt. Jag behöver inte denhär skiten längre!

Jag vet, jag vet mer än dig & mer än vad du tror gumman, du kanske tål skiten men fan inte jag.. så varsågod !

Just nu är jag hundvakt åt pyret, så måste vänta tills mor kmr hem igen så att jag kan ta en dusch och börja göra årdning mig lite långsamt.. sen blir det fest med Joss och några fler ! Hoppas på ett lyckad kväll denhär gången, men blir det som planerat så ska det inte bli några problem ..

Erica, kan du sluta läsa min blogg...
så nyfiken! :P

vill inte mera nu :(




Min mage är så orolig, och det är väl inte konstigt? Kunde inte sova, försökte.. men det gick värkligen inte, låg och vred och vände på mig tills DET ringde. skönt att få prata lite med dig, det behövde jag! du är alltid så snäll..

När ska allt bli bra egentligen? är det meningen att det ska vara du och jag. och att det bara är lite trögt i starten? Men det har ju liksom pågott i 7 månader nu. kärlek vid första ögonkastet, men ja vet inte om ja vill tro på det! Jag vet inte ens om jag tror på kärlek över huvud taget längre.

Men nu är det du som har valt att inte vara med mig längre, vad ska jag göra? Mer än att må dåligt, MER än vad jag redan gör! kanske lika bra, att det blev såhär? så att man kan få en chans att släppa dig och må bra igen.. Ja om det ändå vore så väl, liksom! "/

I såna här lägen så uppskattar jag värkligen mina vänner som ställer upp för mig! ♥

Imorgon blir det fest med Jossan & rästen. Va ju egentligen planerat att hålla sig nykter i ett par veckor, men så blev dock inte fallet nu !


Mysig kväll :):)

Japp, hoppas att det blir fler kvällar! (: ♥

Blev inget jobb för mig idag, skönt ändå. låg och sov till halv 2 , skönt vare.. sen gick jag upp och käkade lite & kolla vänner. sen ut en långpromenad med hundarna och mammsen. och nu blir det maxi en sväng :) sen får vi se vad som sker !

saknar dig redan "/

Utbildning på Degeer.

Japp, första dagen idag. och det gick kanon :) Nästa gång har jag medel att jobba med, då går det lite fortare också.. fast iof så gick det rätt snabbt för mig idag med, men ändå. roligare kanske att jobba 2 st :):)

sitter hemma hos benni nu, ska äta något hadde vi tänkt . sen får vi se , ska ialf hem kl halv 7 och tvätta, och ta en skön dusch . seeeen, tänker jag inte berätta vad jag hade kanske planerat! För här kan man ju inte riktigt skriva vad man vill :P haha..


.....

Denna natt va en ren mardrömm, vill aldrig mer att en bra kväll ska sluta såhär , tack.. och som jag känner nu så ska ja fan ALDRIG mer dricka. och dig? ska vi väl inte ens tala om, du har gjort ditt nu. tack för den liksom! "/

Nu sitter jag och väntar på att min snälla moder ska komma och hämta mig, då ja bara ska ligga och döö i soffan..
visa mig tänker jag ialf inte göra för någon förens svullnaden har gått ner . uuh

23 Aug

Baaaakis jag äär, fyfan. och så mkt drack ja väl ändå inte?
va ju meningen ialf att jag inte skulle dricka så mkt, så att ja kunde festa och ha roligt idag istället.. men vi får väl se hur det blir, hoppas denhär kvällen blir mer lyckad ialf.

Kräftskiva.

Kl är bara 11:00 nu , tänkte försöka gå och lägga mig igen och se om jag mår bättre nästa gång jag vaknar!


Orka denna ångest...

Egentligen vill jag bara ligga hemma med dig och MYSA framför tv:n , äta lite gott osådär.. Men nu ska du ju ut och roa dig,. då har jag faktiskt ingen lust med att sitta hemma! så jag får väl helt enkelt också gå ut då. Blir att förfesta hos Tildur då, med joss, tild, malin, martin. och någon mer brud? sen vidare .. Blir inte mkt alkohol idag inte ialf, det sparar vi till imorgon :D:D

Blir att ta något att käka nu, sen duscha och börja göra ordning sig!
Förlåt för förut, plutt.. saknar dig redan ♥

NU ska jag ialf börja skriva . hade helt glömmt bort Bloggen.. För så roligt är det ju faktiskt inte, och har desutom inte haft tid. men nu skriver jag när jag känner för det och behöver skriva av mig lite granna...



RSS 2.0