Tisdag

Blev inget jobb idag! :| Känner mig helt seg i huvvet.
Men sen kom jag på att jag MÅSTE gå till degeer , så det va bara att gå upp.

Vill få ordning på allt Nu nu nu , Men vill man ha allt klart direkt så behöver man ju domdär pengarna.
så vart är dom? vart är mitt jobb? vart är mitt körkort? vart är min bil?

Nej, nu är det jag som sätter fart med allt , ber k föra över teori programmet så att jag kan sätta mig och träna!





Mhm, me looove ;)

Måndag

HallåHej.

Den här dagen har inte alls varit nått skoj. Huvudvärken har förstört allt! skulle ha träffat pappa på stan idag & tagit en fika, det va ju så länge sen /: Men det blev inget för de. sen hade man väl hittat på nåt annat också med björn, men det blev att möta upp honom efter hans klippning, sen hem till min syster fooort för en klippning IGEN. haha, kärringen kunde ju ingenting ! Men det fixade sis lite fort. sen blev det att gå hem till älskling direkt, och sova. och ja, nu är kl. 20:00 , efter att ja vaknat. segt! Men det blir att gå och handla sniiis och lite gott, sen kolla på filmen 21 !

Puss&Kram


Söndag

Helgen har varit rätt okej, firade fredrik i fredags en stund. Sen kom alle och hämtade oss, och vi åkte direkt till Max för att få i oss lite fyllekäk. sen vidare hem till björn då även simon coffa jonte och någon mer stolle kom :p somnade visst, och det fick jag höra dagen efter, att jag visst missade en heldel roligt! synd. Men då vare lördag, och bara en massa mys och smek ;);)

Idag har vi varit på stan,rusta,willys & Max . Så blev lite smått och gott till lägenheten ;D
och så har jag även färgat älsklings hår, brunt fick det bli. Blev fint! lite ovant dock.
Efter färgningen så satte jag igång med matlagningen. Fick bli korvstråganoff med ris :)

Nästa helg blir det hemmakvällar bara med älski. Fixa iordning ännu mer med lägenheten, kanske blir att måla om också. sen ränsa garderoben så att allt blir snyggt och fint.. och så att även mina kläder ska få platts! :D huhu

1 vecka & 2 dagar kvar tills jag fyller ;D
Och jag vet inte hur, men jag har tydligen räknat fel. blir hela 24 tjejer som så snällt ska fira att jag föddes ;p Fan jag ser fram emot den kvällen så mkt.. Vill inte vänta mer nu ! :D

Nää, nu ska jag vänta på att björn kommer tillbaka efter sitt lilla äventyr. sen blir det bara en massa mys & sova..
Degeer kl. 8 imorgon, sen till jobbet. Bäst att försöka göra sig så fin som möjligt då, eftersom att det kmr en kille och fottar oss, så att vi sen ska finnas med på internet, kuuul... INTE !

MIN min min ! :D

Fredag

Känns som att jag skriver att det är fredag i varje inlägg ;P
Sjukt vad fort veckorna går! :):)

Hela veckan har jag varit på stan och fikat . Det har varit hur trevligt som helst (: Med tjejorna.
I förrgår fick ja träffa emmeli på stan, som ja inte träffat på ett tag nu. ♥ Men igår var jag på stan med matilda och jossan, Tog en fika på fräcka, sen gick vi en stadrunda för att hitta lite skit till dom och även till min bror som fyller hela 23 år idag :) Men hittade ingenting /: Hittade istället en party tröja till mig och en bh . så det blir att träffa malin en stund idag på stan, MÅSTE hitta något , annars vet jag inte vad ja gör :|? svårt att köpa presenter ! så ska jag även försöka hitta ett par skor och något snyggt halsband också . Ja, det blir nog bra..

Ikväll blir det antingen fest här i norrkan (stan) Eller i krokek på födelsedags fest !
Det återstår att se .


Onsdag, uppdatering

Uhh, Micke fick sköta allt idag på hundträningen.
Att inte äta mat eller kissa innan man åker kanske inte är världens bästa.. Mådde verkligen dåligt, gör det fortfarande, har försökt tvinga i mig lite mat, men det går ju inte :( Får typ inte i mig något! säkert bara för att det har gått så lång tid emellan! Jaja. pratade nyss med björna, och han kmr hit :) så jag får lite bra sällskap ialf, men det blir väl inte så långvarigt, måste ju sova också.

Tildur ringde förut, och berättade att det inte blir något med nyköping. skönt på ett sätt , men ändå.. nu har man ju liksom ställt in sig på det . Men jag får hitta på nåt annat med älsk och vännerna !

Nej nu ska jag ställa mig och göra mackor till älski , så att han har något att stoppa i magen imorgon på morronen !
Puss&Kram


Onsdag

- Nyköping på lördag, Taggad!

Jag ääälskar dig, jag ska inte behöva vara orolig !!

Kl. 5 sticker jag och micke med hunden, och tränar. Ruuligt , blir hemma igen vid 8 halv 9 .
Berättar mer då.


Tisdag

Härom dagen sa en kille till mig. Ingen tjej är vacker utan smink.(!?) Då insåg jag hur påvärkade folk är. Hur folk har börjat tappa greppet om verkligheten. Vi tjejer ska vara pinnsmala, stora bröst och massa smink. Då är man perfekt. En annan kille sa, Men gud va stora höftben! till en annan tjej, hallå? När vi tjejer kommer in i puberteten får vi höftben. Vi får lår och rumpa. Vi är inte pinnar hela livet. Jag tycker vi tjejer ska våga visa oss, utan smink. I mjukisbrallor. och skita i vad folk tycker. För jag är jag. Rätt och slätt. Och det står jag för, jag låtsas inte. För det är fel, att vara någon du inte är. Det är obekvämt. FÖR DU ÄR PERFEKT SOM DU ÄR! Något extra kilo? Äh, bara mer att älska:) Så tjejer, sträck på er, var stolta för vilka ni är. Smink är absolut inte fel. Jag vill bara att folk ska öppna ögonen för att vi oxå är männsikor. Vi är kött och blod. Så dra på dig bikinin och sluta tro folk tycker du är tjock! Njut av livet och bry dej inte om onödigheter. Alla är vackra på sitt sätt.
Sant?

Kom precis hem till björn, blev inget degeer idag. så skönt!
ska väl ta mig något att stoppa i magen snart sen kolla lite på tv och ta det lugnt tills det är dags att möta Matilda på stan kl. 14:45 . Blir en fika, sen träffa björn senare!

När du ringde så känndes allt helt plötsligt mkt mkt bättre. För nu kan jag sluta sitta och tänka på att DU tänker på mig hela tiden, vad jag gör. För nu har du också en chans att gå vidare, det lättar! och jag är verkligen jätte glad för din skull, samtidigt som det kanske känns lite underligt. och K, du kan ringa mig när du vill och känner för att prata..

Egentligen finns det mkt mer att be om ursäkt för, men det jag bad om ursäkt för igår menade jag.. och det känns mkt skönare nu när ja fick det lilla sagt. Även om du kanske inte känner lika dant, men det kan jag isf förstå! Det mesta som har hänt, har inte hänt för att såra dig. det har liksom bara blivit som det blivit. och det är synd, man hade kunnat gjort det på ett bättre sätt! Men hoppas du kan acceptera dethär nu och gå vidare du också! (:

Skönt att få skriva av sig lite faktiskt.
Men nu har jag väl skrivit det ja skulle! Mat&Film.

Måndag

Började halv 11 idag på jobbet och sluta 3, skönt.
Mötte upp malin direkt efter och tog en fika på stan. så kom även jossan förbi..
så det blev att prata lite om helgen. ser fram emot det faktiskt, entligen något nytt!
så nyköping nästa :)

Påtal om nyköping , pratade med mamma igår om att vi skulle flytta dit. för att det är mkt billigare och dom vill ha en större tomt, och ja tomten va väldigt stort och huset jätte fint. skönt sådär lite på landet. men det tar ju liksom 1 timma att åka. och ja måste ju åka varje dag, visst att ja har mitt körkort då men det blir dyrt och jobbigt att sitta och åka. så antingen skaffar jag mig en lägenhet, eller så blir det som jag och björn diskuterade ! så vi får se..

sitter nu och väntar på att det ska bli min tur i badrumet så att jag också kan duscha.
sen blir det att åka till willys och stor handla. sen laga någon god mat! Mys.

söndag

Sådär roligt som jag hade igår kväll har jag inte haft på länge.
och ändå va jag helt nykter, sjukt. simon fick en på bra humör :D hahah

vaknade nyss, ringde älsk direkt.
blir att va hemma hos mig idag och va hundvakt. mor & micke ska på hockey..
hade också velat det, men man måste väl ställa upp, så mkt som dom får ta hand om falcon hela tiden..
Men det ska bli mys, köper väl lite gott idag och hyr någon film kanske !

Jag känner mig faktiskt lite orolig inför dethär valet nu, men jag måste försöka.
Det kan väl inte skada? Jag måste bli lite mer självsäker.


Jag kmr aldrig svika dig gumman.


....

Jag ångrar allt jag skrev om dig i fredagens uppdatering. Du är verkligen en sjuk människa.. så länge du inte söker för ditt lilla problem så förkänar du inte att träffa någon alls !
klart jag blev förbannad & ledsen, vad förväntas liksom? Men han förkänar en andra chans för att jag vet hur mkt jag betyder. så gumman, du lyckades inte att försöra! Hoppas du kan fatta & acceptera läget nu.
patetiska människa.

Fan vad jag längtar tills det blir party hos mig med brudarna, hela 17  tjejer blir vi, och som sen ska ut ;D det kmr bli en bra kväll.. och älskling ska såklart med ut, det gör de ännu bättre.
Ja, för då har man pojkvän igen då, nicenice ! (:

Ta en sista kvälls cigarett nu då, sen krypa ner i sängen.
G'natt

Lördag

Fan vilken sjuuuk kväll alltså!
Men rätt okej ändå (; Bara att ja kunde ha mått lite bättre idag.
Men sånt man fåt ta, huhu..

Mår fortfarande inte så bra, så vi får se om det blir alkohol idag.
Ser inte ut så nu ialf, men björna och dom ska väl antagligen det, och dit ska jag ju snart om jag kan ta mig orken att duscha! yes.

haha. gjorde ett litet test förut.
på mitt och björns framtida barn ;D


uppdatering

Jag förstår dig så jävla väl, förlåt hur jag har betett mig. allt har bara varit så fel.. jag tkr så jävla synd om dig, men det är något fel med i bilden också ! och om du bara kunde insee det, då skulle det nog bli bättre. Det sista jag vill är ju faktiskt att såra någon, och det vill inte han heller! tro mig . om det va så lätt så skulle jag byta plats med dig.

Om allt någon gång kunde bli bra så att man kan få vara lite lugnt.
Meningen va ju inte från början att jag skulle älska dig, men det gör jag.
Man kan faktiskt inte styra sina känslor. om man skulle kunna det så skulle jag nog ta en chans för att ändra saker och ting!

Jag vet att du säkert hatar mig, det skulle ialf jag göra. om ja va i din sits!
Men somsagt, jag gör ingenting för att såra dig.

Men nu är det som det är, och jag är lycklig.

Fredag

skönt, fick skjuts hem av björna från jobbet. Delvis för att caroline och frida på jobbet ville träffa björn och godkänna honom :P huhu.. han blev godkänd (;

sen drog vi hem till björn, diskade. behövdes :)
sen nu sitter jag här, och björn står i duschen.. mys !

Vi ska väl fortsätta fundera på vad som sker ikväll, har beslutsångest.
Men smultronsvinet suktar ja ialf efter !



Torsdag

Allt känns så bra nu..
Nya tankar och funderingar !

Jag läääängtar, finns inget mer att säga.


Finns ingen finare människa :):) ♥
plattade hans hår igår, dags för att klippa sig kanske (;

Tisdag

En bra dag på jobbet idag igen. Härligt!
På degeer lagade vi 3 rätter, blev lyckat .

Idag är det en såndär slappar dag, riktigt skönt. kom precis hem..
satte på mig mjukiskläder. och sitter nu oh myser me täcket framför tv;n och datorn .
sen one tree hill på det hela!

skulle inte sitta fel att träffa dig sen också, men det va ju så vi båda bestämmde. så, så får det bli! Behöver faktiskt lite sömn inatt (;
Men jag saknar dig, redan.


Måndag

Första gången jag tkr att en måndag va bra.
Börjar trivas riktigt ordentligt på "jobbet" nu :) kul.
Tar väl inte lång tid nu tills den dagen kmr!

Kom precis hem, ska väl slänga mig i en dusch snart! sen åka till maxi kanske och köpa en present åt brorsan. sen blir det väl mys och en skräck film :) såg på en skräck igår, eller 2 st. ena va faktiskt ganska läskig. till och med björna blev rädd :D hihi ..

Nedräkning
3 veckor och 2 dagar kvar ;D


Fredag

Hallå alla läsare :p

sitter hemma hos matilda nu, med joss,matilda & natha. Förfestar lite, sen blir det antingen efterfest i eneby, eller krokek. har inte riktigt bestämmt oss ännu. Denhär kvällen ska ialf bli lyckad :)

Efter en skön dag på jobbet idag så åkte jag till stan och träffade malin. köpte ett par byxor, armband & örhängen.
Nice !

Dröm dina drömmar så ofta du känner !
säkert nyfiken, varför fortsätta läsa annars? :P


Love you girl's

Torsdag

Fan vilket bra humör jag är på idag, känner jag :D
Ganska stora förändringar.

4 veckor kvar tills jag fyller 18, stor fest med alla tjejer och sen krogen. Fan vad jag ser fram emot det!
så ska jag börja ordentligt med körkortet nu, måste verkligen komma igång. köra kan jag ju, men teori måste jag börja med också. yes , sen kanske "jobbet" snart leder till ett JOBB också :D wihu . så jävla nice!

kom hem för en liten stund sen, satte igång med att laga mat direkt. Fick bli fisk, potatismos, en god sås och sallad. Fick bli lite änkelt sådär, orkar inte direkt laga nåt stort när man står i en restaurang och lagar hela dagarna.. Men sen kom kenny förbi en stund, och vi pratade lite (: och ja, nu sitter man här . ska väl ta mig en dusch och frächa till mig lite. sen träffa dig :):)

Har man inget eget liv så lägger man sig i andras, eller hur är det man brukar säga ?
haha, patetiskt !

Onsdag

skola idag, det va rätt skoj faktiskt. Fick sitta och lyssna på folk från olika arbetsplattser som berätta om allt möjligt. Mkt intressant, och bra att veta! sen fick vi fika, och berätta om oss själva och lite annat för Gymmnasienämnden.

Efter skolan så kom mor och hämta upp mig så bar det av till brukshundsklubben, annelie va även där idag. trevligt! va väl där 1½ timma sen åkte vi hem och käka, och nu är bror på besök. käka lite kladd kaka med grädde. Gottit .

Åhh, illa mår jag också! Undra om det är nåt, eller om jag bara inbillar mig. och det värsta är att jag inte vet riktigt vad jag vill heller . Men det återstår att se imorgon !

Jag är inte ett dugg osäker på oss, tvärt om. Men jag vill ialf vänta lite!
Ja älskar dig, det gör jag..


Tisdag

En dag kvar at work sen är det skola, sen tor-fre sen helg. Låt det gå fooort !
vaknade precis, känns som att jag håller på att bli sjuk också, inte alls bra. Kan ju bara inte vara hemma, och hur roligt är det att va hemma och må dåligt. inte alls kul . Nää, får hoppas på det bästa!

allt blir bara bättre, för var dag som går. och jag blir bara mer och mer lycklig :)

Time to go..

Pink so what

Sjukt bra låt ! :)
Har fan ingenting att göra nu, så ja vad gör man inte :P hahah.

kl är 09:00 och jag ska inte åka förens 1½ timma.
väntar på att plattången ska bli varm sen ska jag sminka mig lite och ta en kaffe.
Ja sen är man väl färdig för att dra ..

Finns det någon finare människa än dig :) så himla go!
Härlig känsla att va såhär nykär igen!



Det här är MIN blogg, och jag lägger upp och skriver precis vad jag vill och känner för !


Måndag

Hopp, där försvann helgen.
Jobb & 2 skolor igen, trist tkr jag!

vaknade nyss, kl är inte allt för mkt, och jag skulle vilja sova vidare. Det kan jag ju egentligen, kom på att det inte är någonting på degeer idag, så jag börjar runt 11 någon gång. Men det kan ju iof vara skönt att va uppe till det och göra iordning sig i en lugnt tackt, och dricka kaffe. Mmh :) gött ..

Igår när man vaknade så blev det en bakis pizza, sen en lång promenad till klockaretorpet , för att hämta en bil. vad kom man på när man va framme då ? att bilnycklarna inte låg i fickan utan hemma på nattduksbordet :| Men det löste sig som tur va :P huhu .. Efter den dagen så blev det bara att åka hem och mysa till det lite . white noise på det hela, länge sen man såg den, och det va skräck som gälde igår, så den fick det bli!

Idag, efter jobb har jag ingenting planerat, kanske gå med flickorna på stan. kolla om man hittar något fint & ta en fika.. sånt som märks (: ska nog ialf träffa pälski.



Nu är man inte mörkblond längre, utan rödhårig ;D huhuu

Fredag :D

Yes, skönt med fredag.
Men vad ska man göra idag? Har beslutsångest.
ska jag festa, umgås eller bara ligga hemma och bli fet framför tv:n med mig själv! ah får väl prata lite med folk och se om det finns något roligt att göra ikväll. ganska trött är jag ialf idag, har knappt sovit och dagens jobb har varit skapligt stressigt och jobbig . Blääh !

Kom nyss hem, fick va kvar ett tag somsagt för att det va så mkt idag.. så nu har jag precis kommit ut ur en jätte skön dusch. ska väl ta mig något att äta nu, sen blir det annat!

puss&kram

Torsdag

Veckan går snabbt, rätt så ialf.
Idag är det jobb igen. känner verkligen inte för det! vill hellre ligga hemma och sova.. krypa ner igen, det skulle verkligen inte sitta fel ! whit you :)

Hopp, så får man åka buss också. 410 som jag inte åkt på evigheter, mest för att jag hållt mig undan. Hatar att åka buss, spåvagn är okej, men inte buss . Fyfan! Jag vill ha mitt körkort NU!!

Efter jobb så blir det att åka hem direkt och sova lite, det behövs känner jag.. sen Myyyysa !

♥ Loveu

Onsdag

Igår blev det somsagt bio med tjejerna och gurra. Mamma Mia fick det bli, Trode att det skulle va bättre än vad den va faktiskt, men den fick duga :)

Blev ingen skola för mig idag, va så himla trött. och kände att det va så onödigt, slutade ändå kl halv 12. och vad gör vi? ingenting ! så jag sov ialf till 11 el nåt, sen träffade jag några vänner, åt pizza och snackade lite. sen kom mor och hämtade mig sen bar det av till maxi sen mormor. alltid lika trevligt att åka dit !

Sen åkte vi och kollade gamla landställen vi haft, rätt kul. sen kom jag på att vi hamna på emmelis ridställe, där jag till och med varit :p haha, jaa där ser man ..

Nu snart ska Jag,Micke,Mamma & Hundarna ut i skogen, leka och promenera lite.
Mickes kommentar till det : vad fan har hänt med dig emma? haha, jadu !

Ja, snart så blir det nog ett landställe också, och en 3:a i eneby. Mamma är ju skapligt sugen på det, ja med desutom.. Fan vad soft det kommer bli ! :D

ahh, vad jag ser fram emot min 18 års dag..
Har redan börjar planera massa. (Bara 5 veckor kvar nu)

♥ :):)

Tisdag

Gårdagen gick bra, även om jag va en aning trött.
Nu snart ska jag till jobbet, jobba till 12 sen ska jag till degeer. och IDAG ska vi laga mat, det va bara som en slags teori igår, el ja varje måndag! Rätt skönt faktiskt att kunna sticka från jobbet sådär :P Får några timmar ledigt (;

Efter jobb igår så träffade jag mallan, mötte upp varann på stan sen drog vi till haga.. solade lite på active sen åt vi mat på vesuvio . Gottit !

Idag blir det bio med tjejerna och gurra ! Trevligt .


Måndag

:| Hatar måndagar!

snart ska jag iväg till degeer och laga mat, segt såhär tidigt på morgonen men ändå rätt skönt! Efter det, 12 halv 1 ? ska jag tillbaka till jobbet. det kmr inte bli roligt.. som mest att göra! :O aah .

Nej, nu ska jag ta mig något att stoppa i magen, sen sminka mig lite oså. sen bär det av. Inte ett dugg taggad alltså :S

Alltså, vad håller vi på med? Dethär känns ju löjligt :P Hur länge ska det pågå?
Nu vet jag ialf, och det känns värkligen JÄTTE skönt :)

Äääälskar!

RSS 2.0