Vill du vara mitt ragg för livet?


Idag har jag varit hundvakt igen, mest åt den lille då. Har varit ute på tomten, lekt och myst lite.. annars har jag inte gjort alls mkt, har fått sova lite iallafall, va ju uppe redan 7 imorse. så kännde att jag behövde det. plus att det inte finns alls mkt att göra så tidigt på morgonen. fanns ingenting att städa heller, allt det fixade jag ju igår.. Hm ja, men nu är ju mor hemma iallafall, så jag ska väl slänga mig i en dusch , sen hitta på nåt. kanske åka till michan med k . träffa tezz & yoline. köpa glass kanske? Fint väder entligen!

annars, på tor ska jag syster och mor till anneli. bada i poolen och fika . länge sen man träffa henne (: sen på fre så bär det av till dalarna ! så skönt ska det bli , att komma bort ett tag! är tillbaka på sön igen.. då hör ni mer av mig :D

puss.E


15 Juli

Sådär ja, nu är allt fixat och klart! skapligt skönt då!
pengar rullar in som det ska..

Idag har jag inte gjort alls mkt , ja förutom att jag har jobbat då.
har faktiskt sovit i några timmar efter jobb. kan inte förstå denna trötthet? kanske för att jag har varit ledig så länge nu.. men jag får väl tänka som så att det bara är denhär veckan, kvar. sen är jag ledig i två veckor igen. sköntskönt...

sitter hemma hos k nu, ska äta lite glass med strössel tänkte vi. sen kolla en film tills man blir trött..

snart tillbaka (: om det fortfarande är någon som läser?



puss.E

10 Juli

Huuur kunde jag veta att jag skulle bli sjuk precis innan jag skulle börja jobba? jo, för att jag alltid har sån otur.. snorig & ont i halsen. men som tur är så har jag ingen feber, och jag hoppas verkligen att jag inte får det heller. jobba det måste jag göra! PUNGT

Idag ska vi väl kanske åka och fiska, ett gäng kompisar. det kan bli trevligt.. om jag inte mår dåligt, det gäller att klä sig varmt! då ska jag väl klara mig förhoppningsvis.

Snart kmr syster & mormor på besök. blir en liten fika osådär.. mormor ska väl mest kolla på våran nya hund, ghu vad alla ska va så nyfikna '. men så blir det väl när man skaffar sig en sånhär söt liten krabat (:

nu ska jag göra ordning mig lite grann, see you.




puss.E


9 Juli

Hallå alla läsare. nu är jag här igen!
Fint väder, och jag känner mig på glatt humör. 

Har varit ute i det fina vädret och lekt och fottat min söta hund..
Mkt mer har jag faktiskt inte hunnit med idag, vaknade rätt sent idag. inte bra, med tanke på att jag snart börjar jobba & måste vänja mig vid den tidiga tiden' .

syster elin sitter & väntar på mig nu, för att vi ska hem till henne.. en snabbis, sen bär det av till staden! handla lite smått och gott. Mjao...

Här kmr ett par sööta bilder på Jaffa:

Ja, men han är väl bara för go va?


puss.E

skönt väder

Därför kan jag ju egentligen inte sitta här och glo. jag som har tjatat så mkt efter den!

Men jag tänkte ta ett par rader ändå först..
Öland va absolut inte vad jag hade väntat mig, kanske en aning lugnare och en aning mer sol hade varit bättre.. sista dagen tittade ju såklart solen fram "/ hann väl sitta nere vid stranden en timme el så. men man ska väl inte klaga, vad hade jag förväntat mig egentligen? nästa gång blir med briidarna iallafall.. och då ska det bli mer lyckat & meeer sol.. kanske en stuga också?

igår:  Åkte kenny,jag,lina & kevin på bio.. det skulle va skräck, men det va väl dock inte så mkt skräck i filmen.. men den va väl bra iallafall! Efter bion så va klockan 9, och vi kände inte för att åka hem.. så vi kollade om aqua golfen va öppet, men det va det icke.. sen kollade vi bowling men det va inte heller öppet. och där fick vi slut på ideer.. så vi åkte och tröst åt på mc donalds och max .. sen bar det av hemåt.

Idag: Ska jag följa med kenny & kolla på en lägenhet i haga. spänande såntdär :) förra va ju bara skit, ingenting att ha.. sen kanske vi ska åka och fiska, men kevin då också. och eventuelt min lilla kusin tobias som jag har lovat..

Fredag: Åka och hämta våran nya hundvalp :) sen kanske spela bowling med ett gäng..

Lördag: Träffa kusin natha, laga lite varmsmögostårta hyra skräck film och köpa lite gott. och självklart va hundvakt åt den lille, zingo & pepzi (:

Sådär ja, nu har jag skrivit för ett par dagar .. nu ska jag ut i solen,.

puss.E

RSS 2.0