UPPDATERING

Wihu, nu är jag klar! ;D
Sitter & dricker lite vin, as gott! Godaste vinet jag har druckit ..

Ska snart gå ut i kylan, möta upp M vid centrum sen vidare till "trojan"
Buhu kommer vara as kallt med mina kläder, har fortfarande inte köpt någon vinterjacka.
Men vill man vara fin så får man lida pin ;)


Min björn ♥ (:

Fredagen är här...

Och snön är borta :D

Inatt har jag sovit som en prinsessa :) Hur skönt som helst, ville inte gå upp. Men mååste, jag har inte hittat något till ikväll ännu. Så snart ska jag först till centrum, kolla hur mycket pengar som har hoppat in på mitt konto ;D sen möta upp Anna och Malin, sen vidare till partaj & sedan till stan. BARA köpa det jag måste idag, vilket är väldigt svårt för hittar jag nåt snyggt så kan jag ju tyvärr inte motstå ;P Men sen blir det ialf en fika på stan & sen hem igen för att fixa iordning sig lite smått.

Och imorgon kommer jag att må som jag förtjänar ;D



Underbart att vakna upp av att få ett sånt här fint sms av den man älskar mest av allt ! ♥

; Idag känner ja mig på bra humör igen :) saknar dig min lilla ängel! Älskar dig mest över allt annat! Varje dag kommer jag hem till något underbart <3 sov sött:)


uppdat.

Dom har sagt att det ska snöa idag/natt och jag trodde inte riktigt på't. eller kanske ville inte tro på't ! Men när jag stod vid balkongen och rökte så såg jag snöööö ;| Buhu är det inte lite för tidigt för det?

Köpa vinterjacka nästa!

Nu har jag äntligen blivit klar med all jävla tvätt,diskat,städat & sminkat och lockat malin's hår. Blev riktigt läckert ;D
Och nu har jag satt på spisarna och börjat tärna potatis. Min mage skriker efter mat nu!

Fårse om det blir ett glas vin, annars så kan man ju alltid ta ett glas imorgon medans man fixar iordning sig.
haha, det kommer bli riktigt roligt..


Torsdag

Vaknade nyss av att kl. INTE ringde, fick panik för att ja skulle ha missat tvätt tiden som är vid 12 . Men det hade jag inte.. Men där emot så har jag en sjukt konstig magvärk som gör ooont /:  om läkaren kunde ta och ringa snart kanske ? Har väl gått över 1 månad nu !  Men M ska komma och hålla mig sällskap nere i tvättstugan ialf  :)

Medans tvätten snurrar så ska vi hinna med att åka ner på stan & även partaj.
Vi är nemligen bortbjudna på Halloween fest i morron [; huhu

Sen när tvätten är klar så ska jag få sminka m, som jag har tjatat ;D haha älskart !
Och så lite gott att smaska på och även 1 eller 2 elleeer 3 glas vitt. ;P

Igår vare bara 2;an av high school som vart klar. så E & M kom hit och åt frukost med mig och kollade på den filmen. Så sjukt bra & snygg zac är (a)

Nä, ta mina b vitaminer nu då kanske & sen ringa M :)
Hejhej

uppdat.

Nu är man hemma ifrån stan igen.
Först träffa ja min lilla kusin N, Gick och tog ut pengar fooort. Ja dog nästan av hunger!
Så vi käkade lite. sen gick vi vidare till apoteket, N hittade inte det hon ville ha så vi gick vidare till det andra apoteket då även jag passade på att köpa B-Active. Sen gick vi vidare till new yorker där jag hittade ett snyggt party linne :)

Sen kom älsk och hämtade mig på stan. skulle ha åkt till ikea idag igen, men vi kände båda två att det inte fanns någon ork till det idag. så det får bli imorgon eller en annan dag i veckan.

Kanske en sväng förbi fiahemmet idag med :D

Nu ska äntligen älsk ladda ner high chool musical åt mig ;D både 1;an 2;an & 3;an .
Kommer sitta inne hela dagen imorgon och kolla! Älskart .


Tisdag

Sakta dagarna går, men ja ska fan inte klaga. Jag är ju ledig, och hinner njuta :)

Igår målade jag köket, det blev jätte bra :D sen kom älsk hem, och började borra i väggarna för fullt.
Men vi gjorde en liten tabbe, för när allt va klart så kom vi på att vi inte ville ha hyllorna där, utan över soffan istället! Och tavlan som vi köpte för 600 kr vill vi inte heller ha, utan en annan som är mycket större som till och med kostar en 100 billigare . Typiskt, men vi ska leta fram kvittot och byta. För då tänkte vi ha tavlan över sängen ist, skitsnyggt kommer det nog bli. Ska ju ändå till IKEA idag igen, köpa en lampa och ett snyggt bord som vi hitta. :)

Hopp, nu sitter man här med färg i håret. Blonda slingor, hm är man dum eller ? Fasst jag saknar det blonda håret väldigt mycket faktiskt ! Så ja återkommer med hur det blev eller en bild kanske !

Efter en dusch, så ska jag till statoil och köpa cigg sen ta spårvagnen ner till stan.
Träffa N en stund. Kolla om man hittar nåt snyggt, sen även äta lite mat !

Igår blev det jätte mys med älsk, köpte hem lite kina mat :) och bara hade det mysigt! ♥
Älskar dig så otroligt mycket !

Måndag

Och leeeedig :D så jävla skönt !
Men lite trist, för det finns inte sådär jätte mycket att göra. kan ju inte sätta upp hyllorna el nåt själv, plus att vi behöver en slagborr som älsk kommer hem med efter jobbet! Han kanske skulle komma hem runt 3 idag ist. Men måla köket kan jag ju iof göra :)

Kanske blir IKEA idag med, köpa ett nytt bord. Va inne på sidan nyss och kolla lite, hitta ett snyggt bord för bara 400 kr :) värt att köpa? Måste ju ändå åka till en glasmästare och fixa glasskivan till det andra bordet, och det kan ju gå på massor. Då kan man lika gärna köpa ett nytt bord tycker jag ! Sen behöver vi köpa ny tv hylla med. Men det är så jääävla dyrt, om man vill ha ett snyggt . kanske får ta det nästa månad ist. Måste få bort dator bordet också, det är så stort och klumpigt. Men då måste man köpa nytt eller en ny dator . Ja, sånt vi också får fixa nästa månad. Lite i taget får vi allt ta, bara att man vill få allt klart nu.'

Nej, om man kanske skulle ta och klä på sig nu. Göra lite te sen sätta igång och måla köket :)

Britney spears-Womanizer
Jordin sparks-Tattoo

Söndag

Igår blev det lite party. Va först hemma hos B & mig, drack lite. sen drog vi på fest i haga.. va väl sisådär! Skulle ha dragit ut på krogen, men blev som vanligt inte så. Jag & Malin drog till mcdonalds och käkade lite, sen kom älsk och höll oss sälskap från krogen. Sen drog vi hem & myste lite, alle kom även förbi en stund! Ja, sen somnade vi.

Vaknade runt 12 idag, skönt. Vaknade äntligen utan huvudvärk!
Drack lite kaffe & åt en macka, sen fixade oss lite innan vi drog till IKEA .

Hittade massa fint!
Filtar,Massa fina ljus, Statyer,Tavlor,Lampor,Hyllor,Sängben,saker till badrumet m.m :D

Har väl börjat lite smått med grejerna, Men vi behöver andra skruvar & borrmaskin. Så det får vi fixa imorgon eller nåt :)
Det som behövs nu är glasskiva till nya bordet, Ny tv hylla, Plasma tv, Datorbord, säng överkast. m.m  .

Allt kommer att bli så bra :D

Nu ska älsk iväg en sväng, och jag ska väl lägga mig i den nya stora sängen och mysa med mig själv ;P Kolla om det finns något bra att se på tv;n . Tar väl inte så jätte lång tid tills älsk kommer tillbaka får man väl hoppas. Vill hinna mysa lite med honom innna det är dags för att sova, för honom ialf ;) Själv är man ledig en hel vecka! Nice.


Lördag

Sitter här nu med Malin. Natha & Anna kommer snart .. Då det blir lite festa sen utgång med B och hans vänner ;D
Hoppas på en lyckad kväll.

Den blir ju till vad man gör den till ?

Det värsta är inte själva baksmällan, den verkliga pärsen börjar när gårdagens oundvikliga sanningar börjar rulla upp för en!


Förövrigt så älskar jag björn!
Finns ingen finare människa ♥

I can do it better !

Fredag

Jag & Älskling är så duktiga!
Äntligen klara med målningen, eller ja i stort sätt allt. Små detaljerna tar vi efter helgen. Då det blir IKEA och andra roliga affärer. Ser jag verkligen fram emot. älskar att dekorera :D

Förändring är det redan här hemma & snyggt desutom. Helnöjda !

Idag på jobbet så har det verkligen varit stressigt!! Aldrig varit så här mkt folk, varken frukosten eller lunch . Sjukt ! Maten tog slut hela tiden, fick springa fram och tillbax hela tiden. och stå framför det stora stekbordet är fan inte kul. vaaarmt! Osen när den jobbiga dagens jobb va överstökad så skulle man hem hit och slita som en idiot. känner mig faktiskt rätt seg i huvudet, det känns. och mina ögon faller ihopp snart! Men vad gör man inte ?

Sitter hemma nu med pälsk & coffa. ska ta oss något att äta snart efter en jätte skön & efterlängtad dusch! sen blir det TV en stund, sen sova sova sova . en ny dag imorgon, en bra dag !

Förresten, B & Jag blev bortbjudna hos grannen på en öl imorgon ;) haha, ska man ta chansen och gå dit och se vad det är för typer ? Dom verkade ju rätt skysta ändå. hehe

Funderar på att uppdatera mig lite, byta blogg till metrobloggen !
Fårse.

Hörm, kan inte sluta störa mig på bilden jag har på bloggen!!!
Elin du får allt ta och ändra detdär igen ;P Måste få vara lite jobbig!

Torsdag

Nu har Elin varit här inne och ändrat om lite. Det blev bra, bättre än det såg ut innan iallfall ;) plus att hon fick bort detdär med kenny, nu står det om B ist. Min lilla pälskling (:

Tack sis ! ♥

Vad har man gjort idag då, Jobbat och stått i  ! Efter det åkte jag hem, älsk kom där efter. satte igång med att ta ner lite möbler till garaget. sen började vi slipa & spackla lite. sen åkte vi runt lite för att kolla efter en ny tv hylla. men vi va lite sent ute & det mesta va stängt . Men vi får ta det på lör för då var det öppet .. plus att vi ska åka till IKEA och kolla lite ! När allt är klart så ska vi börja med små detaljerna.

Men nu ska vi börja måla lite upp till , sen sätter vi igång med allt rästen av helgen !
kanske blir lite fest med om det hinns med ;D

Nu är det ialf bestämmt med kryssningen..
Jag,Malin,Emmeli,Becca & Bella drar på onsdag. Fan vad roligt det kommer bli :D
Kmr sakna älsk bara ;P ♥

Hej så länge.

Hellu

Alla läsare, som är dåliga på att kommentera :P

En bra dag, kl. 10 vaknade jag imorse av att det plingade på dörren. skapligt shockad jag blev, vem kunde det vara liksom? Men sen slog det mig. Det skulle ju komma en gubbe och byta lås på toadörren. Ja, sen somnade jag om igen. tills älsk ringde kl. 12 . Då jag gick upp en stund, men min huvudvärk (som vanligt) tog över. så det va bara att krypa ner i sängen igen! Denna gången vaknade jag inte förens halv 4 . Inte så bra kanske, men det va skönt.. Älskling kom hem & vi åkte iväg för att storhandla. När vi kom hem så packade vi upp allt gott. sen satte vi igång med att städa & diska. Och nu sitter jag här i min ensamhet ;P Men jag ska snart börja laga grönsakssoppa, gott ska det bli . Sen när han kommer hem så ska vi mysa framför en film & lite gott !

Jahopp, Jag har beslutsångest!
Ska jag följa med mina vänner på kryssning eller inte? Det skulle vara så sjukt roligt, va ju så länge sen.. Men jag känner att jag håller på att bli sjuk, och tänkt om man skulle bli jätte dålig på själva resan. Och vi måste betala allt på fredag, men vi åker på onsdag. Fan, hur ska jag göra ? Måste ta och fundera lite på det.

Nej, om man kanske skulle börja med maten nu då.


Gamal kryssning bild ;)

uppdat..

Skön dag, efter att älsklingen kom hem efter jobbet så lagade vi god mat.
Sen kollade vi lite på tv;n .

Sen skulle han pyssla om mig lite :) Så han gjorde upp ett skummbad med jätte god pärontvål och tända ljus. Meningen va ju att jag skulle ha det lite mysigt själv, men det blev inte så. Han fick göra mig sällskap. Riktigt mysigt ! (:

Min huvudvärk tar över mig nu, så det blir att krypa ner under täcket med B och mysa lite innan det är dags för att sova. skola imorgon ialf, skönt !

Sen, om man skulle ta och göra klart skoluppgifterna under dagen. Jag slutar ju ändå 12, sen kanske en sväng förbi stan ! Låter bra .

Godnatt '

Go å Gla!

Jag är jääätte sugen på kex choklad, men jag får ju inte äta det! Typiskt ..

Var hos tandläkaren för cirkus en halvtimma sen. Jag skulle sluta gå och småäta på saker, börja använda tandtråd morgon & kväll, vilket jag är väldigt dålig på. Några tuggummin som det va flår i . Ja det är ju inte fel ialf :)

Igår träffade jag malin på stan, trodde att jag skulle få sitta själv i en halvtimma och vänta på henne. Men då träffade jag på emmeli & becca (: satt och små pratade lite. sen kom alexandra , sen drog hon ganska snabbt igen för att hon skulle hämta en katt tydligen, kul :D nu får du din lilla pojke.  Samtidigt som vi satt och små prata lite så bestämmde vi oss för att dra på kryssning ;D så om jag inte ska jobba under lovet så hänger jag gärna på! va ju ett tag sen man va på kryssning (; 7:an eller något. Vill att älsk ska följa med, men vi får se hur det blir .

Påtal om älsk, så kommer han nog hem snart.
Om jag får bestämma så vet jag vad det blir för mat idag ;D gott ska det bli!


Söndag

Hellu..
Idag har vi hela dagen varit hos mor & vart hundvakt till alla 3 , Myspys .. kollade först på en film, sen blev vi jätte sugna på godis ! tog mammas bil och falcon & åkte in till stan för att handla lite gott . sen åkte vi hem igen & kollade på 2 filmer till :) Bara massa mys , sen runt 8 kom dom hem igen . Ja packade ihopp lite skit och ja, nu sitter vi här..

Imorgon är det degeer och jobb som gäller. skönt, bara till 3.  sen ska jag träffa mallan gå och kolla runt lite på stan, sen ska jag försöka hitta ett par mjukis byxor, ääälskar mjukisar! :D

Om vi inte hinner med att måla i veckan så får det bli i helgen.
Har vi nåt roligt att se fram emot ;D

Om några veckor ska syster & älsk hjälpa till på jobbet ;) hah så roligt det kommer bli.
servera till nästan 200 pers , först mat sen alkohol. plus en jävla massa disk !
Men det kommer bli roligt . huhu

Ser att jag kanske behöver ändra på lite här i bloggen. står att jag fortfarande är tsm med k, men det stämmer ju inte riktigt ! sen kanske snygga till bloggen lite med, har blivit rätt mkt uppdatering här på senaste tiden ;P

lovelove

Lördag

Halloj.
Lite på bättringsvägen kanske !

Va hundvakt idag en stund, bara till halv 3 . hade det lite mys i groppen :) Efter det drog vi till bolaget direkt & köpte lite dricka till ikv oså..

Så det blir att dra på privatfest, ingen utgång ikväll ialf .
Nej, nu har jag inte tid för att sitta här mer, hjälpa älsk med maten !

Lovelovelove

Fredag

Mitt humör har verkligen inte varit på topp idag, Inte alls dom senaste dagarna. (periodvis)  vad har hänt med mig egentligen? :|

Igår, & imorse var jag på värsta pepp humöret! as sugen & inställd på att förfesta med tjejerna sen dra ut på krogen. sen ändrades det ganska snabbt , kände verkligen inte för att dra ut . sen har det funnits/finns flera andra privatfester , men har fan inte varit sugen på det heller. Nej ursch .. nu blir det ist att typ ta det lugnt med älsk och hans vänner. sen får man se vart kvällen bär av !!

Älsk kom iallafall & hämtade mig på jobbet vid 15:00 , åkte direkt och hämtade målarfärg till lägenheten, plus lite andra detaljer man behöver ha . så nu är man skapligt sugen på att börja. Men hinner inte, idag blev det försent för att börja. för det måste målas 2 ggr, och imorn finns det ingen tid till det . ska på höstfest imorron som så kallas ;) sen eventuellt utgång. sen på söndag ska vi va hundvakt igen. så vi får planera in det någon dag nästa vecka !

Nu ska jag försöka bli lite posetiv i ALLT ! orkar inte med mig själv snart ..

Men, jag är glad för att jag har dig älskling..
Pour que tu m'aimes encore !

Torsdag

Och varför känns det som fredag?
Den här veckan har gått superfort , så himla skönt.

Efter en sleten dag så åkte jag hem till B satt mig vid datorn i några minuter tills han kom hem :) Han fick något konstigt ryck och sa att han ville gå en promenad. Ja, varför inte .. Vi gick först till "turken" och köpte sniiis, sen gick vi ner till Maxi för att enbart köpa middag & majskollvar ;) haha. va väl mest för en skön promenad kanske ! Men kolla även på stadium efter en snygg jacka till mig, men varför blir man aldrig nöjd?

Ja men skönt vare ialf med en promenad,Bara att man va skapligt trött i benen efter den långa promenaden.
Satte igång med maten direkt, sen kollade vi på en film & myste till det lite. Som vanligt! Men man får aldrig nog :)

Imorgon blir det förfest, sen utgång .
Lördag blir det förfest hos pöz, sen eventuellt utgång ;D

Älskar min Bbbbb ♥

Onsdag

En skön slappar skoldag ! Ganska lat sagt att säga, men det behövs ibland (;
slutade halv 12 idag, eller mja alltid. så jag fick en perfekt tvätttid , (12) Har ju ändå inget för mig nu. och tvätta måste ju göras !

Fan, förändringar sker i lägenheten ;D Satt upp 3 tavlor när jag storstäda här om dagen, plus flytta om på lite saker. Bara det gjorde massor ! Och igår va jag och älsk iväg på olika blommaffärer och kolla lite. Men vi vill helst måla om och köpa lite nytt innan vi handlar små detaljerna. Men vi fick ialf med oss hem två blommbollar hem som nu finns i snygga krukor vid fönstret.  Sen åkte vi en sväng förbi city gross och handla mat, sen hem laga mat, äta . sen kl. 7 bar det av för att sola.. riktigt skönt !

Helgen blir det förfest plus utgång :D
och älsk ska såklart med, lovelove !

Kan inte beskriva hur glad jag är & hur lycklig jag är.
 Always be my baby..

Tisdag

En bra dag, timmarna bara sprang iväg. Mkt kassa idag , varmt som satan blir det att stå där, så det va som en befrielse att komma ut i kylan ;P ..  sen carolin & hennes sjuka humor, Ja hann inte äta något vid fikan. så jag tog mig en macka som ja sprang och små åt lite på. när ja skulle dra så tänkte, Mhm va gott nu ska jag äta upp min macka. Nää, jag hittade den ist fasttipad på väggen. där det stod "Emma's macka, pilla bli"   haha !

Ja, men vad ska man göra nu då? Undra när älsk kommer hem ifrån det han nu gör ? Tänkte slå en pling till honom ialf , se vad han har för sig . sen ta mig något att äta, sen kolla en film på datorn för att fördriva tiden lite !

Jag älskar dig björn, du betyder allt ! ♥


!!!

Tänkte lägga in lite fler bilder från helgen ;D
















baby, it will all get better in time

Det har börjat hänt mkt på senaste tiden, varför? Jag kommer aldrig orka ha det såhär.. vi måste kunna ändra på det, vi ska ändra på det! Men ibland förstår jag inte riktigt dig, och tvärtom. vi måste kunna lyssna på varann! Du ställer dom där kraven till mig, och jag är inte van. Men jag ska försöka! Jag vill leva ett bra liv med dig, lääänge. och det kommer aldrig funka om det ska fortsätta så här. Därför måste vi båda börja ta tag i saker nu !

Well , snart ska jag sätta på musik & börja storstäda. så att älsk blir glad när han kommer hem (: sen funderar jag på att gå ner till active & sola. det skulle inte sitta fel. senare när älsk har varit på sina äventyr med alle så blir det att laga mat & kolla på någon film . En utav alla han har laddat ner !

Så måste jag även till hugo & hämta min jacka som jag glömmde, När jag fick så bråttom hem med taxin! Jag måste verkligen börja skärpa mig ..

Hej så länge.

Söndag

Och snart en ny vecka. trist, vill ha mer helg!

Igår blev det ingen utgång , va hemma istället med älsk & hans vänner. plus malin, hon va rätt daggad på att dra ut men inte jag. Blev rätt seg där runt halv 11 . så hon blev lite besviken på mig. Men nästa helg, eller helgen efter det skulle va roligt :)

Idag vaknade ja & björn runt 13:00 , va vi uppe så länge igår? Ialf, för att inte förstöra hela dagen så åkte vi direkt till Media markt för att köpa en mobil till mig. klarar mig inte utan en mobil. så nu har jag det ialf ! sen ringde mor och frågade om vi kunde va hundvakt i ett par timmar, självklart. vi åkte hem till mig käkade lite mat & det sista utav smörgåstårtan som blev över. sen kollade vi på mamma mia. sen kom mor tillbax och vi åkte och handlade mat,godis & läsk. så nu snart blir det en film & mys ..


Utgång ;D

Lite sent, men flickorna skulle ut idag igen. så det blir att haka på :D Finns inte så mkt annat att göra ändå, plus att älsk ska ha lite folk här ikväll . ta det lugnt, och det orkar jag faktiskt inte! Men det värsta är att ja typ inte har några kläder än hos älsk, det mesta är smutsigt också :/ men ja tror att det löste sig ändå :)

Så nu blir det att börja fixa sig lite sen börja dricka lite smått med malin som kmr om en stund. sen träffa sanna & alla ;D

Älskar min björn..


Lördag

Hem till mig började folk rulla in & smörgåstårterna togs fram, Folket tyckte att ja hade gjort ett bra jobb ;) det uppskattas . huhu .. Efter mkt skratt och prat så bestämmde vi oss för att köra charader (stavning?) haha, stina va nog bäst på det tror ja . sen ialf blev det att åka in mot stan med halv 10 bussen. dom gick så konstigt bussarna så det fick bli lite tidigt! Ja,anna,malin & alle drog till deli direkt. och rästen drog till hugo/otten. vi satt på deli, tog en cider och snacka lite. sen kom älskling med sina kompisar. va med dom en stund, sen drog vi till hugo & fixa stämpel sen vidare till otten. sen blev det att man variera lite. kändes som att alla va överallt. man visste inte vart man hade någon :P men roligt vare ialf, dansade och hade skoj. Tills man började bråka med älsk :/ och ja va så förbannad i taxin hem så att ja slängde ut min mobil genom rutan, smaaart emma! om bara inte (han) hade ringt vid det tillfället. Hörm ..

Men nu har jag & älsk pratat ut om allt ialf , och hoppas att det kan bli en förbättring med allt nu! Och mobilen va vi ute och leta efter förut, hah gick där som 2 idioter på finspångsvägen och letade. Men hittade den inte, suck ! pengar till att köpa en ny har ja inte just nu heller, & så måste ja fortsätta att sitta och betala av skiten med.

Bakis är jag idag med, så det blir nog bara lugnt med älsk.
köpa nåt gott och mysa.











Fredag

Äntligen är fredagen här, som jag har längtat ;)

Älskling har tagit ledigt idag så han ligger och sover nu den jäveln ;D huhu.. och ja måste iväg :( Men jag ska höra kanske om jag kan få sluta lite tidigare så att man hinner med allt man ska. Måste ialf garnera smörgåstårterna klart :)

Fan vad denhär kvällen kommer att bli lyckad ;D det känner jag på mig!

Älskar min björn :):)

Onsdag

Min pojkvän är underbar, Fick 10 röda rosor av honom igår. och när jag gick in på min blogg så fick jag läsa det finaste inlägget någonsin. Jag älskar dig! Du är bäst. Det är KÄRLEK ...

Avunssjuk? Kan man vara avunssjuk på det du har? När man har DETHÄR ? Tror inte det går :) Jag har det jag redan vill ha, och det finaste någon kan ha ! behöver man mkt pengar för att älska någon, hah jag vet inte hur du ser på det. men jag bryr mig inte om pengar, jag kan vara lycklig ändå! jag har pengar, så att jag klarar mig. jag behöver inte mer. men  jag tror nog ändå att det är tvärtom, att det är du som är avunssjuk!  om inte, Ja då är det väl bara bra att du trivs med det du har och kan låta oss vara ifred & få njuta av varandra som vi längtat efter! och nu har du antagligen läst det han har skrivit om oss i förra inlägget, då kanske du kan sluta lägga ner tid på att försöka få honom att tro något. acceptera att han är lycklig nu.

Fick massor av fina presenter av min lilla släckt igår..
Fick presentkort av bror, sexiga underkläder av syster (som ska användas med älsk (;  haha ) presentkort av mormor, pengar av farmor&farfar, presentkort på hagakörskola & pengar av mor, blommor & det gulliga inlägget av älsk :)
och jag är så nöjd ! Tack alla för presenterna och en mysig dag igår. ♥ synd bara att inte pappa kunde komma, men det kände jag ju redan på mig. ingenting man blir förvånad över precis !

& Tack alla mina vänner, för alla gulliga grattulations sms jag får hela tiden. & på bilddagboken! Det betyder, NI betyder.
På jobbet imorron skulle jag tydligen få en överraskning, Hm? Undra vad det kan vara . Jag är så nyfiken ;D

Nää, idag är det min lediga dag. skönt, sådär på födelsedagen ;) Nu har jag suttit här ett tag. får räcka med det.. Börja med att färga håret då kanske ? sen fixa sig lite tills älsk kommer hem. då blir det en liten stadsrunda , kolla kläder till helgen. sen åka och sola, så att man ser någelunda fräch ut till helgen :)

Björna

Hellu!

Vet egentligen inte vad jag gör här, men kan älsk's lösenord så hoppas hon inte blir arg för ja skriver ett par rader.
Hon skriver för jämnan en massa gulliga saker till mig men hon får dock höra en hel del från mig, men kan vara roligt
att läsa från den man älskar, och tvärtom att skriva till den man love love love, tycker ja iaf. :) Antar också att det är en hel del som ska läsa det här, så läs fan inte för noga! ;)
Kom nyss hem från en konstig dag på jobbet, obehagligt värre, men får se vad det blir utav det... :/

Nu snart ska ja fixa iordning mig lite, ska hem till älsk och fira hennes 18 års dag, jippie! :)
Dock så får hon bara ett gäng rosor av mig idag, har ett annat projekt på gång som blir av nästa vecka om det går, spännande! ;) Tror det kommer bli rätt mycket tjat nu... haha .
Ska bli roligt att träffa hela din familj också, nervös? mjaaaa... ;) heh .

Fredag blir det självklart att fira Emma, party både hos henne och mig till en början så möts vi upp på fight i eneby och dem som vinner slaget tjejer vs. killar får dra ner till krogen, haha störd va, va ju inte ens roligt :) Naevars, det ska bli SKIT skoj, kul också att träffa dina vänner som ja inte träffat/känner, hej på er!

Måste avsluta det här kapitlet nu.
Emma, vi träffades för drygt ett år sedan för första gången, en kväll som ja aldrig glömmer. Efter det så var det inte mycket mer än så förutom att jag fråga någon av din kompis om ditt nummer (kan varit malin?), så fick jag det och skickade ett sms, fick inte svar förrens ett par dagar för du hade ingen laddare till mobiltelelfonen. Någon dag senare skickade du tbx, tur för dig älsk! :) blev att vi träffdes igen, då stod vi och prata lite sen åkte ni med en sväng för det va svin kallt ute den dagen, så hade jag precis köpt min bil då så det var lite extra roligt då.

Sms:en och samtalen rann på som niagara fallet :) ..............

Nästa gång vi träffades var när ni följde med mig och mina vänner till Örebro på bilträff, fan vad trevligt det va, mys!
Hehe vi prata om den kvällen häromdagen, jag erkände att jag flörta med dig på mitt sätt som ja inte avslöjar ;D roligt.

Nu är det nästan bara osv osv, allt blev mer & mer . Det bara rullade på, love in the air!
Jag kan säga att jag inte gjort dom bästa besluten i mitt liv, det bara blev som det blev.
Men det är bra att vi alla är glada och nöjda nu iaf efter alla omständigheter.

Sa att jag måste avsluta kapitlet, ja ljög ;)
Emma, jag älskar dig enormt, och kommer alltid göra det, glöm aldrig det! Och det här är bara början, planer finns för oss men det är nyttigt att inte allt sker på en gång.
Du är den mest underbaraste människan jag varit med om, helt sjukt!
Nu ser vi fram mot en jävligt rolig och lyckad helg för emmas skull, det är hon värd eller vad säger ni???




/Björn .

Uppdatering

Timmarna på jobbet idag gick skitfort. skönt de, tog lite sällskap av ingela till stan. den människan kan prata! och det kan va väldigt störande ibland. ahh ,.

Mötte ialf mor vid stan, åkte till elin och skjutsade hem henne, sen vidare till Maxi. Köpte lite smått & gott till imorgon, blev ingen smörgåstårta. Men det gör inget, blir ju det på fredag ialf :D

Och nu ska vi snart sätta igång med att storstäda huset så att det ser skapligt ut imorgon när allt folk kmr.
Så kmr ju även älsk få träffa pappa och mormor, huhu. ser jag fram emot ;D Men frågan är om björn gör det ;) haha.

Efter städningen så ska jag träffa honom ialf, blir väl en film & lite mys.
Saknar dig redan :)

Vad spelar pengarna för roll egentligen? Huvudsaken är väl ändå att man trivs att va med personen och älskar den?
Eller har jag fel? skönt att kunna tänka på annat ialf .


Jag funderar på att göra en 3:e tattuering.
Men vart?


Måndag

En ny vecka. EN bra vecka :)

Idag blir det jobb, egentligen skulle jag ha varit på degeer idag också, men det missade jag. För både ja och älsk försov oss , antar att vi hade det för roligt igår kväll :P hah . så älsk kom iväg kl 8 imorse, inte bra !

Men så nu ska jag börja fixa iordning mig lite sen sticka iväg till jobbet. ser faktiskt fram emot att jobba idag, skönt. så skare va. ska se om dom hinner med att fixa en smörgåstårta till imorgon, måste ju beställa hem saker först, och det är inte säkert dom hinner. För jag ska nemligen firas imorgon ist. Men det är inte förens på ons jag fyller. För övrigt ska jag hålla på med smörgåstårter till helgen.

Men låt denhär veckan gå fort ;D vill ha fredag NU nu nu !

Men idag efter work så ska jag träffa mammsen och handla, och sen träffa älsk. Mysa massssa :)
Älskar dig verkligen, du betyder allt !


Söndag

Gårdagen blev rätt lugn, men roligt emellanåt. Bara att älsk blev lite för full, och vi fick gå hem fram mot 12 :P Men det blev trevligt hemma också ;) huhu ..

Idag har vi varit hos älsk mamma & ätit mat, det va gott och trevligt (:
& nu står han i duschen, sen ska vi handla lite mat & va hundvakt åt min bebis falcon.
oså blir det självklart massa mys .

Jag vill aldrig mer känna på hur det känns att förlora dig.
Men "bråket" va väl bra, för nu vet vi hur vi känner och hur vi ska göra för att förbättra allt..
Jag älskar dig! och vill inte förlora dig, du betyder allt .

Lite bilder från igår ,.




Lördag

Denhär dagen har varit skiiiit, fram till nu då !
Allt har gått åt helvete. Tog 1 timma att hitta vad ja skulle ha på mig & håret har bara blivit fel. Men nu har ialf allt löst sig. arg på älsk har ja också varit , inte bra. ♥

Men nu sitter jag & väntar på att natha & anna ska komma, malin är redan här (: och älsk såklart, men han ska ju snart dra till leiti. sen blir det att träffa dom senare ! Hoppas på en lyckad kväll .


Uppdatering

Efter mycket fram & tillbaka så har vi äntligen bestämt oss :)
Har precis varit & handlat på ICA , chips dipp choklad. osen en skräck film på det!
Myyys ..

Men nu ska vi äta lite mat, blev lite hungriga igen ;P
Sen blir det en långpromenad. skönt!

Ser fram emot imorgon faktiskt ;D huhu


Fredag

- Igår gick jag ut för att träffa malin, trevligt. Det fick bli en pizza & godis. satt först vid datorn och brände massa musik till kvällen då jag fyller. Ungen har ju massvis med musik på datorn, bra att ha malin ibland ;) hah nedå.. Men sen blev det idol ialf, sådär va väl det. vill mest höra när tjejerna sjunger ! Men det är väl idag ?

Iallafall, vaknade nyss. sitter & väntar på att malin ska ringa, så vi ska va duktiga & gå en promenad ner till maxi & rusta. :)) sen bär det av till älsk igen, för att träffa honom när han slutar. Blir att laga mat & lite skit. sen bestämma oss för vad som sker ikväll ! Måla blev inget idag ialf,. antingen imorn eller nästa vecka?

Lördag kl 9-10 på morrgonen ska vi till älsklings jobb, för att det är öppethus ;D hah, trevligt att se hur han jobbar.
sen har vi inga fler planer på vad som sker , ser ut att bli en rätt lugnt helg. skönt ! så att man verkligen ser fram emot 10:e ;D;D

Lite synd att emmeli skulle ha inflyttnings fest med massa brudar ikväll, vill ju gå men har ändå inte orken till det känner jag ! /: Men vi får se, kan ju ändra mig ..

Nää, nu ska jag slänga i mig nåt att äta sen duscha och börja fixa mig lite.

Torsdag

Ja, jag vet egentligen inte ens vad jag ska skriva. men ändå sitter jag här ?
Jag har nog antagligen tråkigt. och känner mig depp idag !
varför jag känner mig depp har jag ingen aning om, vädret,huvudvärken,saknaden,musiken ? Ja, allt bara rör ihopp sig i mitt lilla huvud! såäre.

Idag har jag lovat att träffa malin, egentligen vill jag bara ligga hemma i sängen & ta det lugnt. Men det känns som att det har blivit för mkt av det. så det börjar bli på tiden att gå ut och röra lite på sig nu & träffa sina kära vänner !

Kanske en långpromenad,cigg & prat. Det låter inte helt fel..

Känner mig skapligt taggad inför Min kväll ialf ! Men också orolig för att nåt ska gå fel, att jag inte ska hinna med allt. Men det blir nog bra, hoppas jag .

Helgen blir somsagt lugn med älsk, Blir nog att måla om nu :D
och om det hinns med, så blir det massa myyyys också (:
Gillar jaaa !

Onsdag

Och redan 1 oktober ! :)

Sitter nu i skolan, slutar om ungefär 1 timma. Blir hämtad av mor då så bär det av till mormor.. om det är nyktert vill säga!  sen blir det att åka hem till älsk, och börja fixa lite . typ diska börja rensa på alla kläderna, och garderoben.
sen blir det att laga ihopp någon god måltid :D redan as hungrig..

Sen blir det bara en massa mys med älsk '

skönt att du tycker som du gör, för nu vet vi att du inte stör på något sätt och också kan gå vidare som vissa andra ;)
Det va på tiden !

RSS 2.0